Sportstape og kinesiotape til kneskader

Syklister er et godt eksempel på idrettsutøvere som ofte får problemer med knærne. Landeveissykling er en av de mest utmattende utholdenhetsidrettene som er. Når syklistene går inn i de mest fjellrike terreng i verden, utsettes knær, lårmuskler og leggmuskler for en enorm belastning. Dessuten gjør den fremoverlente sittestillingen at utøveren utsettes for stress og press på musklene i nakke og rygg.

 

Syklister er alltid på jakt etter måter å fremskynde kroppens helingsprosess - både fra intense anstrengelser og fra skader. I nyere tid har stadig flere syklister tatt i bruk et unikt og effektivt verktøy som hjelper på begge områder. Denne nye og spennende oppdagelsen er kinesiotape. Kinesiotape er en farget sportstape som er meget tynn, lett, elastisk og blir brukt av mange utøvere inne mange ulike idretter.

 

Tapen brukes på trette muskler som fremskynder kroppens naturlige helingsprosess ved å øke blodgjennomstrømingen og fjerne avfallsstoffer. Tapen settes på leddet som er skadet for å forhindre skadelige bevegelser, samtidig som det fortsatt er mulig å bevege seg tilnærmet fritt. For aktive idrettsutøvere er dette en stor fordel, da de gjerne foretrekker å fortsette med idretten tross skader.

 

Dersom du har problemer med en kneskade kan vi anbefale kinesiotape pre-cut til knær. Det er veldig viktig at tapen settes på riktig. Se gjerne vår opplærings-video og få innblikk i hvordan tapen skal settes på for å få optimal effekt.

 

 

Anbefalte produkter til kneskader

 

Sliter du med kneskade kan vi anbefale følgende produkter fra nettbutikken: